Kako Abu Dabi čuva mesto?

Abu Dabi je veoma strog kada je u pitanju održavanje mira u gradu. S obzirom da je grad mesto koje je otvoreno za turiste, zvaničnici su pojačali svoja pravila i propise kako bi se ljudi koji uрu i izlaze iz Abu Dabija oseжaju bezbedno tokom celog putovanja. Lokalno stanovništvo takođe posvedoиi da je grad dobro mesto za ћivot. Spremnost grada i dostupnost aplikacije policije Abu Dabija je sigurna opklada da je grad zaista mesto koje je bezbedno za vas.


Kako Abu Dabi čuva mesto?


Kako Abu Dabi održava mesto bezbednim i bezbednim?


Ograničenja putovanja


Jedan od načina na koji Abu Dabi čuva grad je primena različitih ograničenja putovanja. Niko ne može samo da otputuje u Abu Dabi, a da zvanični zahtevi ne budu ostvareni. Abu Dabi je trenutno predstavio ograničenja putovanja UAE. Vaš pasoš mora važiti najmanje 6 meseci od dana ulaska. Ako već imate boravišnu dozvolu, onda je potreban period od 3 meseca pre isteka. Možda će vam biti potrebna i viza da biste ušli u Abu Dabi. Zamolite lokalno turističko odeljenje da zna da li vam je još uvek potrebna viza za putovanje ili ne. Za lekove takođe treba da pitate vlasti UAE u vezi sa kategorijom pod kojom vaši lekovi padaju, i da tražite odobrenje od njih ako je potrebno.


Aplikacija policije Abu Dabija


Drugi način na koji Abu Dabi čuva grad je obezbeđivanje aplikacije koja može bolje da služi ljudima. Abu Dhabi Police huawei možete preuzeti da biste znali više o ovoj aplikaciji. U osnovi, aplikacija policije Abu Dabija nudi saobraćajne profile koje želite u gradu. Videćete i saobraćajne kazne, rezervisane i registrovane tablice. Takođe možete da dobijate ispravke u saobraćaju putem uređaja. Još jedna odlična karakteristika uređaja je lista policijskih lokacija i brojeva za hitne slučajeve u slučajevima kada vam je potrebna pomoć od njih. Aplikacija takođe prikazuje policijske vesti iz Abu Dabija koje će vas obaveštavati o aktuelnim događajima koji se dešavaju u lokalnoj oblasti.


Antiteroristički zakon


Zemlja Ujedinjenih Arapskih Emirata je uvek bila za mir i bezbednost naroda. Vladini zvaničnici doneli su Zakon o borbi protiv terorizma kojim se obezbeđuju stroge kazne za one koji obavljaju aktivnosti koje dovode do ekstremizma. Ti postupci uključuju one koji počine nezakonite radnje koje se odnose na teror u zemlji. Za one koji počine kršenje ovog zakona, zemlja UAE im čak nudi dobrovoljno podnošenje zahteva kako bi im sudovi omogućili da se odriču kazni za tako identifikovane slučajeve.


Bezbednosni sistem


Abu Dabi sprovodi kompletan bezbednosni sistem koji nadgleda i održava rad policije. Takođe nazvan Falkon oko sistem, proces prikazuje direktan prenos iz najmodne opreme za osmatranje na međunarodnim aerodromima i glavnim ostrvima grada. Saobraćajni prekršioci se takođe prate kroz sistem. Čak i zloupotrebu puteva i nepropisno parkiranje vozila prati ovaj bezbednosni sistem.


ZakljuиakKako Abu Dabi čuva mesto?

Abu Dabi je godinama čuvao mir u gradu zbog različitih zakona koji su postavljeni na kopnu kao i primene ovih zakona među ljudima bilo da se radi o meštanima ili turistima. Podaci su stalno prikazivali nisku stopu kriminala u gradu zbog strogog donošenja pravila i propisa koji regulišu grad. Da biste se osećali bolje tokom putovanja ovim gradom, možete preuzeti aplikaciju Policije Abu Dabija na svom Huaweiju ili drugim pametnim telefonima kako biste mogli da dobijete uvid u saobraćaj, kao i lokacije policijskih stanica radi vaše bezbednosti. 


Related Articles